Profitați de puterea digitalului pentru a accelera inovația.

În cadrul MMC aplicăm tehnologiile și cunoștințele de ultimă oră ale industriei pentru a soluționa cele mai complexe provocări și cerințe de afaceri.  Întreaga infrastructură a sistemelor de procesare este construită pe soluțiile Software CardSuite (TietoEvery – Letonia), baze de date Oracle database, servere și storage – HP, RedHat Enterprise Linux, Thales payshield HSMs.

      Toate soluțiile TI de procesare ale MMC sunt oferite de către un singur furnizor – CardSuite(TietoEvry), ceea ce face ca sistemul informațional al MMC să fie fiabil și flexibil pentru actualizările și cerințele MasterCard/Visa/AMEX, transparent și ușor integrabil cu instituțiile financiare sau cu sistemele terțe (aplicații mobile, internet banking, POS virtual).

    Echipa noastră constă din profesioniști, care au peste 17 ani de experiență în industria plăților și care au participat la integrarea și implementrea a peste 40 proiecte/ funcționalități de diferită complexitate. Cu o astfel de echipă, MMC are capacitatea de a genera, dezvolta, adapta, seta și oferi soluții flexibile și customizabile pentru a satisface cerințele clienților și ale pieței.

        La moment, acceptăm următoarele protocoale și interfețe de integrare:

  • ATM-DDC/NDC/ Wincor Extension pentru DDC; Wincor Extension pentru NDC(Diebold/Nixdorf);
  • POS – ISO8583 sau SOAP IN/SOAP OUT;
  • VPOS /Aplicații Mobile/ Internet banking – SOAP IN/SOAP OUT, EBPP (pe baza SOAP IN), Servicii WEB;
  • Sistem Core Banking– prin API/fișiere, Servicii WEB.                                                                                                                       

     Prioritatea noastră este securitatea valorilor materiale ale clienților noștri. Acreditările și soluțiile implementate și realizate în industria plăților, ne permit să ținem pasul cu tehnologiile de ultimă oră și să oferim inovații către clienții noștri. Securitatea datelor, pentru MMC, este un domeniu important și asumat. Creşterea exponenţială a tehnologiilor inovatoare și implementarea acestora ne permit să abordăm securitatea datelor şi calitatea serviciilor oferite, la cel mai înalt nivel. 

     Certificările de corespundere la standartele internaționale PCI DSS și PCI PED, reflectă cert și irevocabil abordarea asumată a companiei față de siguranța datelor pe întregul flux al proceselor, în conformitate cu cerințele de actualitate, ceea ce este reflectat prin obținerea regulată a certificatelor:

  • PCI DSS Certificate of Compliance;
  • Visa AOC Pin PCI PED Certificate of Compliance.