Facilitarea viitorului inovațiilor pe piața plăților.

Istoria noastră începe pe 20 martie 2000, atunci când un grup de profesioniști din domeniul bancar au fondat compania Moldmediacard (pe scurt MMC), specializată în selectarea, implementarea, dezvoltarea și explorarea sistemelor care implică procesarea și încorporarea în sistemul internațional a tranzacțiilor cu carduri.
Elementul cheie al succesului MMC este echipa de profesioniști ai companiei. Datorită echipei de experți certificați, cu o experiență impunătoare în domeniul plăților, oferim clienților noștri servicii de valoare bazate pe tehnologii moderne, implementări și integrări customizate per fiecare client în parte.

În 2008, MMC a devenit primul centru de procesare din Moldova certificat la standardul PCI DSS. Compania își atestă conformitatea la cerințele PCI DSS, fiind evaluată anual de companii de audit internaționale – acreditate de PCI SS Council. De asemenea, la fiecare doi ani compania este certificată de auditori internaționali, pentru conformitatea la cerințele PCI PED.

Auditul financiar al companiei are loc anual și este efectuat de către una din cele top 4 companii specializate. Moldmediacard a fost inclusă de către autoritățile din Republica Moldova în lista celor mai mari și mai transparenți contribuabili fiscali din țară, iar pentru transparență și contribuții oneste Inspectoratul Fiscal de Stat de i-a acordat timp de patru ani titlul de „Contribuabil cu grad înalt de credibilitate”.

Elementul cheie al succesului companiei este echipa de profesioniști. Datorită experților certificați, cu o experiență impunătoare în domeniul plăților, oferim clienților noștri servicii de valoare bazate pe tehnologii moderne, implementări și integrări personalizate pentru fiecare client în parte.

Video file