Exclusive în Republica Moldova: Moldmediacard deține unica soluție certificată de achiziție de comerț electronic pentru tehnologia de plăți Apple Pay și Google Pay

img

Februarie 2023

Moldmediacard oferă băncilor posibilitatea de acceptare a plăților online prin Google Pay și Apple Pay, opțiune activată în magazinele online, care utilizează serviciul de e-commerce, furnizat de băncile acceptante.

Plata cu cardul pe Internet devine mai ușoară pentru cumpărători – este suficient să faci un singur click pe butonul „Plătește prin Google Pay” sau „Plătește prin Apple Pay”. Cumpărăturile se pot face cu orice card Visa sau Mastercard emis de orice bancă din țară sau din străinătate.
Tranzacțiile Apple Pay și Google Pay sunt procesate imediat și au un grad ridicat de securitate. Tehnologia aplicată protejează exactitatea datelor cardului: ele nu sunt stocate pe telefon sau în browser și nu sunt niciodată divulgate. Utilizarea unui token criptat și securizat oferă Apple Pay și Google Pay securitate și confidențialitate suplimentare pentru plățile digitale.

Share