Atestare de conformitate PCI DSS

img

Martie 2023.
Suntem mândri să anunțăm că, pe 28 martie 2023, după evaluarea anuală, Moldmediacard a primit Atestarea de conformitate PCI DSS. Procesul de conformare este parte a activităților de audit extern pe care Moldmediacard le desfășoară anual, începând cu anul 2008.
Suntem „Pe Listă” 
https://www.visa.com/splisting/viewSPDetail.do?spId=3275&coName=MOLDMDIACARD%20SRL&HeadCountryList=MOLDOVA%2C%20REPUBLIC%20OF&reset=yes&pageInfo=1%3B30%3BASC%3Bco

Astfel, Moldmediacard asigură Standarde de securitate PCI (PCI Data Security standards) pentru următoarele activități:  Emitere,Acceptare, POS, Operațiuni cu carduri, Pregătire date, Back-Office, Clearing și decontări, Comerț electronic, Prevenirea Fraudelor și Contestare, Program de loialitate, Gateway de plată/Switch și Servicii către comercianți.

Ne-am demonstrat angajamentul de a asigura protecție industriei plăților prin îndeplinirea cerințelor de securitate conform standardului PCI.

PCI DSS

PCI DSS - este un set de cerințe tehnice și operaționale guvernate de PCI Security Standards Council (PCI SSC) pentru a proteja datele deținătorilor de card. Standardele se aplică tuturor entităților care stochează, procesează sau transmit date deținătorilor de carduri – cu cerințe pentru dezvoltatorii de software și producătorii de aplicații și dispozitive utilizate în tranzacțiile respective.

PCI SSC (PCI Security Standards Council) dedicat comercianților și procesatorilor de carduri de plată se bazează pe cinci Sisteme Internaționale de plăți care au inclus de comun acord standardul PCI DSS drept cerință tehnică de conformare cu programele proprii de securitate a datelor - American Express, Discover Financial Services, JCB International, Mastercard Worldwide și Visa Inc.

Standardele de securitate PCI includ:

  • PCI Data Security Standard (PCI DSS)
  • PCI PIN SecurityPCI Software Security Framework (SSF)
  • PCI Point-to-Point Encryption Standard
  • PCI Card Production Logical Security Requirements and Physical Security Requirements
  • PCI Token Service Provider Security Requirements.

Share