Principiul „card before cash” aplicat la ATM-urile MAIB

img

Cazane pe gaz și electrice

Cazanele sunt o modalitate ideală pentru încălzirea casei. Acestea au dimensiuni compacte, design modern și o tehnologie inovativă fiind perfecte pentru noile instalații, cât și pentru a fi înlocuite în instalațiile existente. Se integrează ușor în orice tip de amenajare interioară și sunt potrivite atât pentru apartamente, cât și case la sol. La Cazan.md găsești o gamă variată de sisteme confortabile pe gaz sau electrice, perfecte pentru încălzirea locuinței tale.

Radiatoare moderne

Căldura trebuie să ajungă în toate odăile, de aceea ai nevoie de radiatoare calitative și aspectuoase. Euroterm îți propune radiatoare de aluminiu și din oțel de diferite forme și dimensiuni, dar și cu o rezistență îndelungată. Acestea sunt ușor de încadrat în orice sistem de încălzire și pot lua locul radiatoarelor vechi în cazul în care nu mai oferă randamentul dorit. Totodată, sunt atractive și eficiente, asigurându-ți un confort termic stabil în toată casa.

Sobe pentru peleți

Știai că peleții sunt unul dintre cele mai ieftine combustibile de pe piață? O sobă pentru peleți de la magazinul Termostal te poate ajuta se reduci semnificativ costurile termice. Aceasta încălzește aerul în spațiul în care se află, dar și în camerele alăturate, cu ajutorul kit-urilor de aer cald. Este ușor de instalat și are dimensiuni reduse, încadrându-se armonios atât în situlul rustic, cât și cel modern.

Climatizoare

Echipamentul de climatizare se achiziționează pentru o perioadă îndelungată, de aceea trebuie să alegi un model optim și potrivit. Mai ales că, acesta este benefic și în perioada de vară, când vrei să-ți răcorești spațiul, dar și în sezonul rece, când ai nevoie de mai multă căldură. Pentru că este utilizat pe tot parcursul anului, ai nevoie de un echipament econom, dar cu o funcționalitate sporită. La Avi Clima găsești climatizoare de marcă, perfecte pentru confortul dorit.

Mai stai pe gânduri? Începe chiar acum să faci modificările necesare pentru o casă caldă și confortabilă. Apelează la partenerul de încredere – LiberCard, care îți oferă 1001 posibilități pentru a face cumpărături, oriunde și oricând.

Comandă cardul gratuit pe www.libercard.md sau în orice sucursală MAIB și poți începe să renovezi sistemul de încălzire, fără să achiți dobânzi și costuri suplimentare. Soliciți o singură dată cardul de cumpărături, validezi suma disponibilă și ai parte de confortul pe care îl meriți. Ai totul sub control chiar pe telefonul tău, în aplicația MAIBank, care te va ține la curent cu banii disponibili, cumpărăturile făcute și sumele care trebuie achitate.
Savurează. Creează. Iubește – împreună cu LiberCard!

Share