Moldmediacard a integrat cu succes încă două bănci în sistemul de procesare a plăților cu cardul

img

Ianuarie 2023

Moldmediacard continuă să-și extindă portofoliul de servicii și produse prin integrarea celor mai avansate metode de procesare a plăților, extinzându-și în același timp lista de clienți.

Recent, la Moldmediacard au migrat alte două bănci locale - ENERGBANK și EXIMBANK - optând atât pentru fluxul de emitere carduri, cât și pentru cel de acceptare. In industria plăților cu carduri migrarea și integrarea unei bănci noi la un centru de procesare este considerat unul dintre cele mai sophisticate proiecte.

Au fost două proiecte complexe desfășurate practic simultan, dar acest exercițiu a reconfirmat diligența și profesionismul echipei, gata să facă față oricăror provocări profesionale, indiferent de complexitate. Proiectul a durat 6 luni, perioadă în care am lucrat intens cu clienții, am desfășurat studii de fezabilitate, certificarea băncilor la SIP Visa și Mastercard în vederea integrării în noul centru de procesare, au fost migrate produsele de emitere și creditare, rescrise scenariile ATM-urilor din rețeaua băncilor migrante, au fost certificate dispozitivele de acceptare ATM/POS, dar și alte multiple activități aferente.

Mulțumim clienților Moldmediacard pentru că ne-au investit cu încredere, mulțumim sistemelor internaționale de plăți pentru conlucrarea durabilă și mulțumesc echipei companiei – pentru profesionalismul și dedicația de a le oferi clienților noștri eficiență în operațiuni și calitate în serviciile prestate

Moldmediacard este unicul centru din Republica Moldova de procesare a plăților care a integrat și certificat trei sisteme internaționale de plăți: Mastercard, Visa și American Express, care a integrat tehnologia de ApplePay și GooglePay ca acceptant (comercianții e-commerce), are dezvoltat in-house serviciul de ATM exchange.

În prezent, Moldmediacard deservește 4 din 11 bănci din Republica Moldova, acoperind o cotă de  40% la cardurile emise în Moldova, 40% din bancomate și 45% din terminalele POS.

Share